Over 4&ZO

Gezellig dat je er bent! Dat moeten we 4-en!

Geef hét kado
Herken jij ook de eindeloze zoektocht naar hét kado als er iets te 4-en valt? Eigenlijk kun je naar onze mening alles 4-en in het leven. Bijvoorbeeld een dierbare vriendschap, een fijne collega, een goede buur, een gezellig schooljaar, een voorspoedige zwangerschap en natuurlijk niet te vergeten de verjaardagen en jubilea. En je wilt nergens met lege handen aankomen. Vanuit die gedachten zijn wij geïnspireerd geraakt om deze webshop op te starten.

 

Voor elk 4-moment een kado met een boodschap
Zeg jij wel eens tegen je vrienden dat jullie vriendschap zo waardevol is? Of tegen je collega dat je de samenwerking zo waardeert? Of tegen je partner in Wine dat je zoveel plezier beleeft aan jullie hobby? Het gaat vaak aan ons voorbij. Juist die persoonlijke boodschap op een kado kan het verschil maken. Daar kiezen we onze merken en producten bewust op uit. Natuurlijk denken we bij 4-momenten aan vreugde, liefde en blijdschap. Maar laat ook juist die warme knuffel blijken wanneer het nodig is. Ook daarvoor houden wij rekening in ons aanbod.

 

Met liefde gemaakt
We willen niet alleen leuke kado’s aanbieden maar ook een maatschappelijke bijdrage leveren. We laten naast ingekochte producten ook producten maken. Hiervoor hebben we een fijne samenwerking gevonden met Kado&Zo. Zij bieden toppers met een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne en zinvolle dagbesteding. Zo krijgen zij kansen om zichzelf te ontwikkelen en mee te kunnen doen in de maatschappij. Het idee dat we hieraan bijdragen door producten daar te laten maken, geeft ons een hartverwarmend gevoel.

 

Zelf kiezen of laten kiezen?
De keuze is reuze. Onder de verschillende 4-momenten doen we de suggesties voor een kado. Soms weet je precies welke boodschap jullie verbindt. Maar misschien vind je het leuker om de ontvanger te laten kiezen. Dat kan! Je kunt bij ons ook een kadobon bestellen. Dan is het een feestje om lekker te shoppen.

 

Wij denken graag mee
Past onze uitstraling en bedoeling helemaal bij jou? Een kado met een boodschap. Maar wil je pakketten laten maken of een speciale gelegenheid of grotere hoeveelheden of een persoonlijke touch van jouw bedrijf? Wat je vraag ook is, wij denken graag mee. Stuur ons dan een mail op info@4enzo.nl

 

Touch of gold
Op onze site en alles wat we inpakken, de “touch of gold” zal nooit ontbreken. Dit is onze link naar onze inspirator en lieve vriendin die we in ons hart bewaren. Zij liet ons achter met de woorden “Vier het leven”. Wij maken het groter: “Vier elk moment in het leven”.

 

Tot slot, de ondernemers achter de onderneming

Wij zijn Dave & Yvonne, het dynamische duo achter 4&ZO! Samen vormen we niet alleen een geweldig team, maar ook een bruisend gezin met onze drie stoere jongens, Rik, Fèr en Jur. En om het plaatje compleet te maken, delen we ons huis met twee knuffelbare labradors die altijd zorgen voor vrolijkheid en gezelligheid. Maar wacht, er is meer! In 2021 hebben we ons gezinnetje uitgebreid met de komst van 4&ZO! Ook deze krijgt natuurlijk veel liefde en aandacht van ons. Met ons hart vol liefde en een flinke dosis enthousiasme, 4-en we elk moment van het leven!

4-ende groet Dave & Yvonne

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief